//awesomeblog
Bosann --'
Wednesday, 28 December 2011 ? 0 Suka Saya ?


Hello readers , stalker , hackers :) Heeee~ Tak lme lgi da nk msuk new year .. Goshh . Dahh nk msuk form2 daaahh hakuu --' Amacam gn cuti ny ? G holidays mne2 ke ? Yg g holidays tu , untung la , yg tak g memane tu , sabarr la mcm dok dlm gua tuhh -..- Hmphhh ...  Bosan gila thap bbun cuti kali ny . Seriously ainur lepak2 je then ronde2je gn SI DIA . Bla bla bla ... Yg tu dah jd rutin harian rase nye ==' Mama gn abah pulak bizy gn kerja msing2 . Nsib baik mama ade spend time g shopping & jejalan smentara dia tak meeting lgi .Emm , korang da beli barang2 untuk sekolahh ? Mesti bnyk yg korang beli . Ainur ,, beli yg perlu . Tpi okayyy la tuh , dripada mmbzir kannn :)Hewww .Hope fully korang da ada azam msing2 for new year . Klau nk beazam tu , biar la azam yg elok2 kann ... Ainur doa kan , korang dpt ape yg korang azam kan . Amin~ Okayy la , nnti klau ada gossiipp ke , ainur update lgi kayy . Haha ...



#Heppy New Years :-D


Enjoy reading ;)




Older Post . Newer Post
FOLLOW+ DASHBOARD