//awesomeblog
Bizy :')
Saturday, 28 January 2012 ? 0 Suka Saya ?


Hai , assalamulaikum semua ... Soryy lah kite dah jarang update blog sekarang nihh :') Bizyyy memanjang :P haha .. Ainur sibukk ahh sekarang ni .. Macam-2 pratice ada tiap hari , sampai tak ingt study :3 Hihi . Baru-2 ni , result TOV ainur memang terukkk -.-' Malu nak cakap bila orang tanya . And ainur tak berani cakap kat mama . Nanti mula lah kena bebel . Tapi bebel untuk kebaikan jugakkk . Haha . Every day ada je orang ajak pergi practice bola jaring lah , badminton lah , itu lah , ini lahh . Err -.- Kayyy penattt gila . Tadi pun ada kokurikulum unit uniform dengan kelab persatuan . Ingat kan tak nak pergi , tapi diaorang ajak cat kelasss pulakkk . Huh . Letih weiiii . Then , kak sayang ajak (nama dia mmg syg kayhhh )pratice badminton dekat dewan merdeka . Adoiyaiii , ainur kelam kabut pergi sana dengan pakai baju sukan sekolahh nye . Dah lah baju kotor dengan cat tadii . Hehe . Sejam setengah jugak ainur pratice , lepas tu , tak larat dahhh . Rasa nakkk matii dah masa tuhh --'Balik je rumahhh terus makan , then keluar ride kejappp . Hihi . Dalam penat-2 tuh , sempat lagi ainur pergi ride . Hewhew ... Siannn kawan-2 ainur text tak layann . Ainur kalau penat , siape-2 pun ainur tak hirau kan . Even dia tengah marah ainur sekali pun . (Y) peaceee :D Hm ,back to story kat sekolah tadi , tak sangka pulak boleh jumpa kak Ain Syuhada . Rupa-2 nya dia satu kelas dengan ainur . Cuma dia sesi pagi , ainur sesi petang . Wahhh . sumpahh tak tipu . Dia omeyyyyyy gila-2 . Putih pulakk tu . Kayyy haku jeleshhhh -..- Hoho . Bestt tau cat kelas dengan dia sama-2 tadi . Tapi tak sempat nak snap gambar . Masa tu tangan kotor kena catt . Kempunan ainur nak tangkap gmbarrr dia :3. Hihi . Kayy lahh , penattt meyhh . Satgi nak hang pulakkk . Hehe . Bye omey-2 semua :*


Enjoy reading ;)




Older Post . Newer Post
FOLLOW+ DASHBOARD