//awesomeblog
Birthdayyy :)
Tuesday, 21 February 2012 ? 0 Suka Saya ?
Haiii guys . Soryyy tak update , bizyyyy :') huhu . Firstly nak ucap terima kasih kat sesiapa yang wish birthday ainur& bagi hadiah . Ainur hargaiiiii :D Hehe , soryy la siapa yang ainur tak sempat reply dia punya text . Hmm , hari tu mama buat party kecil-2 je . haha , tapi seriouslyy bestttt ! Haha , This some picture :)
  
Happy birthday to me yaa :p hahaha . Cake ainur tak mahal macam korang , hoho .
Muka masing-2 kaver cun . haha . :3
Kusyukk sangat makan nya , sampai orang snap gambar pun tak perasan :p
Lepas je makan , terus main-2 baling tepung . Diaorang jahat kayyy buli akuu -,-'
Soryy gmbr terbalikk . haha . padan mukaaaa koranggg stika&ellya :p
Kayyyhh aku memang comel nyahhhh , jelous ? :o haha , mata skit masuk tepungggg :(
#Yang ni baru hantu tepungggg :3

Ni last gambar . Ainur sukaa gambar ni . Tengok tepung-2 bertebangan . Tak edit :) Hehe . 
Eahh , sebelum tu , thnks for the present;s :')
Ainur suka semua nyaaa . Cantik-2 . Thnks guy's ELLYA , cadburry kau dah hbis . sebab tu takde dalam gmbr ni , huhu . soryyy .Okayy lah , nak keluar . byeeee :*



Enjoy reading ;)




Older Post . Newer Post
FOLLOW+ DASHBOARD