//awesomeblog
Sorry T_T
Friday, 27 April 2012 ? 0 Suka Saya ?
Asssalmualaikum semua :") soryy dah lama tak update blog. Act, sibuk sikit.Tetiba hari ni, tergerak hati nak update. Series terharu tengok blog seseorang yg bermakna dalam hidup ainur <3 Dah dekat sebulan kami bersama. Ainur tahu kami baru lagi, dan tak lama macam korang. Dia special sgttttttttt bgi ainur. Tapi tak tahu lah ainur ni siapa bagi dia. Ainur harap2 dia baca blog ainur ni. Ainur nak mintak maaf sgt2 dekat dia. Semua salah ainur & takde niat nak permainkan dia T___T Kalau dia tahu perasaan ainur skrg mcm mna, hnya tuhan je yg tahu. Susah nak bagi dia percaya dekat ainur balik. Hmm... harap-2 kita berbaik macam dulu. Please la percaya ainur balik :'( Tolong bagi tahu dia, yang ainur sayanggggg dia sangat-2 dan janji taknak buat dia sakit hati dah :'< Dia dah curi hati ainur, tak akan dia nak tinggal macam tu balik Y__Y I love youuuuuuu NurSalam Zainal <3


Enjoy reading ;)




Older Post . Newer Post
FOLLOW+ DASHBOARD