//awesomeblog
Hello peep's :)
Monday, 28 May 2012 ? 0 Suka Saya ?
Heyyyyyyyy world :))) Assalamualaikum. Sorryy lama tak update. Sampai blog skin pun dah lama tak tukar. haha. Memanjang bizy la sangat kan. Cuti dah start,dua minggu pulak tu. Sesiapa yang pergi bercuti tu, jaga diri kayyy. Yang tak pergi mana-2 tu,siapkan lah kerja sekolah tu*buat muka* haha..Act,tengah serabut pikir-2 pasal ex ainur. Nama tak boleh bagitahu. Dah la abaikan. Malas nak ungkit kisah lama. huh.Ehh, baru-2 ni korang exam kan? Acano dengan result? haha. mesti gempakkk gilaaa kan. lol. Jangan tanya la kan result ainur macam mana. Memang buat tak tahu jelaaaa kan kalau orang tanyaaaa. -___- cuti nanti ainur pergi Perlis. Nak pergi jauh dari semua.Tenangkan fikiran :(Kalau ikut kan hati,nak pindahhhhh :"( tapi mak kata "adik tu baru form2,nak pindah tunggu dah besar sikit" Okayyy. tak sabar nak pindahhhhhh!! Duduk sini pun sakitkan hati kauuu je kannn sygg. Better aku pindah. :") Senang skit hati kauuuu kan. Takyah tengok muka aku kan. Takde benda dah buat ainur seronok dekat sini.Family dengan kawan-2 je yang boleh buat ainur masih tersenyum. Itu pun demi diaorang. Dah banyak ainur membazirkan air mata sebab benda-2 bodoh. Nak pastikan ainur tak tersilap langkah dah lepas ni.Btw, sampai sini je ainur update. Nanti-2 kalau ada benda ainur nak share, ainur update laaa tauu :* byeeee. 



Enjoy reading ;)




Older Post . Newer Post
FOLLOW+ DASHBOARD