//awesomeblog
Wanita :)
Wednesday, 13 June 2012 ? 0 Suka Saya ?
Assalamualaikum :) 
Entry ainur kali ni mungkin tentang perasaan seorang perempuan. Sorry kalau membosankan :'/
Btw, ainur dah boleh fikir lebih matang dari sebelum ni. Baca note atas tu. Ainur taknak terus menangis sebab benda yang sama dan menyakitkan hati.Ramai yang tnya ainur nak lelaki jenis macam mana. :O huh. Kayyy.ainur tak kesah paras rupa,cuma dia setia dan boleh sayang ainur. terima ainur seadanya. Perempuan senang disakiti dan senang di sayangi. Remember that :") Kalau nak kan perempuan tu sebab nak lepaskan nafsu,lebih baik tak payah kan. Bikin dosaaaa kau je doo. hahaha.Ehhh, korang,ainur tak sihat ni, tak larat nak update pepanjang. Byeee :*



Enjoy reading ;)




Older Post . Newer Post
FOLLOW+ DASHBOARD