//awesomeblog
A post :)
Wednesday, 11 July 2012 ? 0 Suka Saya ?

Hello peep's :))))))))))) Assalamualaikum. Hihi. Sihat? Kalau sihat alhamdulilah :) Btw, puasa dah dekat. minggu depan. Siapa2 yang tak ganti puasa tu, cepat2 lah ganti.Haaa lupaaa nak cakap!! Salam Nisfu Syaaban semuaaaa!!! Ainur mintak maaf kalau ada buat salah atau segalanya la :) Bak kata orang,tutup buku lama bukak buku yang baru. Hehe. Jumaat ni,sekolah ainur ada temasya sukan. Meh la datang stadium Manjung tengok. Tahun ni cikgu bagi ainur semua acara jarak jauh2. 800M,1500M,4X400M. Alhamdulilah ainur boleh buat 800M untuk gangsa, 1500M untuk Perak :) Even tak dapat emas lagi, ainur besyukur sebab takde ape yg berlaku yang buruk dekat ainur. Setakat letih dan penat tu biasa lah kan ;) Ehh, sampai sini je lah ainur update blog. Byeeee :)


Enjoy reading ;)




Older Post . Newer Post
FOLLOW+ DASHBOARD