//awesomeblog
Memory :')
Wednesday, 12 September 2012 ? 0 Suka Saya ?
                                                Assalamualaikum semua :)
Rindu rasanya ainur dekat blog ni. Lama tak update. Biasalah, sibuk dengan open house nya, dengan dekat exam nyaa. Nak putus nafas rasa,huh. Konon nya kali ni nak target dapat tinggi sikit berbanding exam yang sebelum ni. Tak sanggup nak kecewa kan mak dengan abah. Btw, ainur dapat invited  majlis usahawan katanya dari sekolah lama dekat pahang tu,SK WIRA. Ya Allah rindunya ainur dekat sana :'( kadang2 sedih jugak sebab teringat diaorang dekat sana.Ingat nak pujuk mak balik. tapi rasanyaaa, entah la. Macam takde harapan je. Wanis kata budak band sekolah dulu pun ada. Lagilah teringin nak balik. Rindu dekat cikgu lama2, kawan2,junior2, omaigodddd.Sedihnyaaaaaa T___________T Ya Allah temukanlah aku dengan mereka ;'( Semalam tak tahu kenape ainur sedih sangat bila ingat balik memory dekat sana. Diaorang banyak mengajar ainur segalanya, erti persahabatan, kasih sayang dan semuanya la. Kalau lah korang dapat baca isi hati aku yang aku rindu korang sangat sangat kan seronok :') Semoga korang sentiasa menemu kebahagian dekat sana. Siapa yang baca ni, sampaikan salam ainur dekat orang sana. Bagitahu diaorang yang ainur rindu diaoranggggggggggg sangat sangat :'(



Enjoy reading ;)




Older Post
FOLLOW+ DASHBOARD