//awesomeblog
Memory :')
Wednesday, 12 September 2012 ? 0 Suka Saya ?
                                                Assalamualaikum semua :)
Rindu rasanya ainur dekat blog ni. Lama tak update. Biasalah, sibuk dengan open house nya, dengan dekat exam nyaa. Nak putus nafas rasa,huh. Konon nya kali ni nak target dapat tinggi sikit berbanding exam yang sebelum ni. Tak sanggup nak kecewa kan mak dengan abah. Btw, ainur dapat invited  majlis usahawan katanya dari sekolah lama dekat pahang tu,SK WIRA. Ya Allah rindunya ainur dekat sana :'( kadang2 sedih jugak sebab teringat diaorang dekat sana.Ingat nak pujuk mak balik. tapi rasanyaaa, entah la. Macam takde harapan je. Wanis kata budak band sekolah dulu pun ada. Lagilah teringin nak balik. Rindu dekat cikgu lama2, kawan2,junior2, omaigodddd.Sedihnyaaaaaa T___________T Ya Allah temukanlah aku dengan mereka ;'( Semalam tak tahu kenape ainur sedih sangat bila ingat balik memory dekat sana. Diaorang banyak mengajar ainur segalanya, erti persahabatan, kasih sayang dan semuanya la. Kalau lah korang dapat baca isi hati aku yang aku rindu korang sangat sangat kan seronok :') Semoga korang sentiasa menemu kebahagian dekat sana. Siapa yang baca ni, sampaikan salam ainur dekat orang sana. Bagitahu diaorang yang ainur rindu diaoranggggggggggg sangat sangat :'(



Enjoy reading ;)


A post :)
Wednesday, 11 July 2012 ? 0 Suka Saya ?

Hello peep's :))))))))))) Assalamualaikum. Hihi. Sihat? Kalau sihat alhamdulilah :) Btw, puasa dah dekat. minggu depan. Siapa2 yang tak ganti puasa tu, cepat2 lah ganti.Haaa lupaaa nak cakap!! Salam Nisfu Syaaban semuaaaa!!! Ainur mintak maaf kalau ada buat salah atau segalanya la :) Bak kata orang,tutup buku lama bukak buku yang baru. Hehe. Jumaat ni,sekolah ainur ada temasya sukan. Meh la datang stadium Manjung tengok. Tahun ni cikgu bagi ainur semua acara jarak jauh2. 800M,1500M,4X400M. Alhamdulilah ainur boleh buat 800M untuk gangsa, 1500M untuk Perak :) Even tak dapat emas lagi, ainur besyukur sebab takde ape yg berlaku yang buruk dekat ainur. Setakat letih dan penat tu biasa lah kan ;) Ehh, sampai sini je lah ainur update blog. Byeeee :)


Enjoy reading ;)




Older Post
FOLLOW+ DASHBOARD